Cum arată noua iubită a lui Răzvan Simion. A apărut în public cu noua cucerire/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După ce Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, printr-un mesaj extrem de emoționant și dureros, toată lumea a crezut că artista va fi cea care își va găsi prima un alt partener. Dar iată că lucrurile nu au stat deloc așa, iar ca drept dovadă stă ultima apariție a prezentatorului TV alături de o brunetă misterioasă.

Au trecut câteva luni bune de când Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de mai bine de șase ani. Și chiar dacă au pus punct vieții amoroase împreună, cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional, prezentatorul fiind managerul artistei.

Astfel că cei doi s-au întâlnit de nenumărate ori pentru a pregăti strategia de promovare a artistei, însă chiar și așa, dorința de a forma, din nou, un cuplu nu a mai existat nici de o parte, nici de cealaltă.

Atât Răzvan Simion, cât și Lidia Buble au plecat în concediu separat, dar amândoi s-au bucurat de compania cuiva în timpul sejurului. În timp ce artista s-a delectat cu peisaje de vis din Saint Tropez alături de o prietenă, prezentatorul TV a fost surprins în prezența unei brunete misterioasă, în timpul unei escapade din Turcia.

Și dacă atunci, moderatorul TV nega că ar avea vreo nouă relație și mai mult decât atât, susținea că nu își mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data în care au fost realizate fotografiile cu domnișoara misterioasă, imaginile din acest weekend nu mai pot fi infirmate în niciun fel.  

În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Răzvan Simion și noua sa iubită, în timp ce se afla într-un club, alături de mai multe nume sonore din showbiz, printre care și Dani Oțil.

Răzvan și noua cucerire s-au lăsat filmați de Tinu Vidaicu, care a publicat imaginile pe contul său de socializare, semn ca prezentatorul nu își mai dorește să se ascundă de ochii lumii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest