Cum arată noul bolid de sute de mii de euro al Loredanei Chivu/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu și-a făcut un cadou de sute de mii de euro. Fosta asistentă TV a intrat în posesia unui bolid de lux, de care se va bucura foarte mult timp de acum înainte.

Când vine vorba de satisfacerea propriilor plăceri, Loredana Chivu nu se uită la bani. Astfel că nu este surprinzător pentru nimeni ultimul cadou pe care blondina și l-a făcut. Fosta asistentă TV și-a cumpărat mașina visurilor și chiar dacă a așteptat ceva timp până când totul a fost gata, rezultatul final a fost exact pe gustul ei.

Așa cum era de așteptat, noua achiziție a fost etalată și pe contul de socializare al blondinei. Mândră din cale-afară de mașina pe care o va conduce de acum înainte, Loredana Chivu deja a început să se pozeze lângă și în interiorul bolidului de sute de mii de euro.

„Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură! Bine ai venit bby frumoasă, a meritat așteptarea”, a scris Loredana Chivu pe rețelele de socializare.

Noua mașină de lux a Loredanei Chivu este chiar un Mercedes S560 Coupe, un model nou nouț din 2020 care valorează enorm. La scurt timp după ce l-a prezentat și fanilor ei de pe instagram, blondina s-a urcat la volanul bolidului și a încercat motorul puternic, gonind pe străzile din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest