Cum arată noul tatuaj al Mariei Ilioiu. Trebuie să se dezbrace, ca să îl etaleze: „Cea mai dureroasă zonă”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Maria Ilioiu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Deși recent a trecut printr-un episod traumatizant, după ce un tratament banal făcut la clinica vedetelor a desfigurat-o total, iată că acum pare că se simte mai bine și a decis să își facă un nou tatuaj, cu care s-a mândrit în fața admiratorilor săi.

Chiar dacă în urmă cu un an, un tatuaj aproape că i-a distrus pielea, acuzându-l pe cel care i l-a realizat că nu a urmat procedurile ca la carte, iată că fosta ispită de la „Insula Iubirii” și-a făcut curaj pentru încă un nou desen pe piele.

„S-au distrus primele straturi ale pielii și o să îmi rămână semn. Nu vreau să știu cum va arăta și sincer, mi-e și frică să mă gândesc… (...) Ideea e că eu după ce că a fost bătut prea adânc și de prea multe ori, mi-a și greșit tehnica de îngrijire. Adică pur și simplu sunt victima, victimelor… Așa mă simt, jur. Îmi pare rău că trec prin această experiență, că și voi ați suferit mai mult sau mai puțin că mine din cauza acestor incompetenți de se dau mari «artiști», când ei sunt, de fapt, mutilatori”, a spus la momentul respectiv Maria Ilioiu.

Mândră din cale-afară de noua pictură, Maria Ilioiu a etalat-o, într-o manieră... extrem de sexy. Fosta ispită a renunțat la tricou și s-a pozat în sutien, iar asta pentru că locul în care s-a tatuaj se află chiar sub sâni.

Pe contul său de socializare, Maria Ilioiu a dezvăluit ultimul tatuaj făcut a fost extrem de dureros, iar asta din cauza zonei sensibile pe care a ales-o pentru opera de artă. Și credeți-ne pe cuvânt! La cât de mare este, chiar zici că este o operă de artă. Așa că nici nu vrem să ne imaginăm durerea pe care a simtit-o. Dar mai bine vă lăsăm să vă convingeți chiar voi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest