Cum arată Oana Radu după ce a slăbit spectaculos. A topit peste 65 de kilograme/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Când își propune ceva, nu se lasă până nu reușește! Și dacă nu v-ați dat seama la cine ne referim, vă spunem chiar acum! În ciuda tuturor obstacolelor imense pe care le-a avut de depășit, Oana Radu a reușit să răzbească și a decis să preia total controlul vieții sale. Așa se face că a slăbit spectaculos, după ce ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus și acum arată într-un mare fel!

Oana Radu a topit peste 65 de kilograme, dar nu are de gând să se oprească aici. Iar pentru că este extrem de mândră de silueta pe care a obținut-o în doar câteva luni, după ce a adoptat un stil de viață sănătos, vedeta își ține la curent fanii cu imagini care demonstrează evoluția ei.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta când imediat după antrenamentul intensiv de fitness, Oana Radu a publicat o imagine pe contul său de socializare în care a arătat că datorită efortului pe care l-a depus, până și pantalonii de mărimea S i-au rămas mici.

Se pregătește de nuntă

Nu ne minunează, însă, transformarea ei, pentru că suntem siguri că trage din răsputeri ca să arate extraordinar la propria nuntă care se apropie cu pași repezi. Oana Radu a fost cerută în căsătorie de Cătălin Dobrescu, în urmă cu câteva luni, iar acum se pregătesc de cununia civilă.

”Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem”, a declarat Oana Radu, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest