Cum arată picioarele Biancăi Drăgușanu fără machiaj

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar cu toate acestea are un complex de care nu va scăpa toată viaţa ei: vânătăile de pe picioare! După ce a fost bătută cu bestialitate de un fost iubit, vedeta  a suferit mai multe intervenţii chirurgicale extrem de complicate la picioare, iar semnele violenţelor şi ale operaţiilor nu vor putea fi înlăturate niciodată!

Picioarele Biancăi Drăguşanu au fost distruse din cauza geloziei unui fost iubit! Iar din cauza complexului dezvoltat de pe urmele loviturile, Bianca Drăguşanu a căutat cu disperare soluţii salvatoare. După o cercetare amănunţită, blondina a descoperit cele mai bune produse de make-up de acoperire a echimozelor, astfel încât a început să cheltuiască mici averi pe produse profesionale şi să le combine în fel şi chip pentru a reuşi să estompeze total traumele fizice pe care le-a suferit.

"Eu nu pot să port o rochie sau o fustă decât dacă gosesc fondul de ten potrivit pentru a acoperi această chestie. Sunt nevoită să port toată viaţa mea ciorapi compresivi. 40 de minute îmi lua să mă machiez pe picioare. Folosesc machiaj de teatru şi film”, a povestit Bianca Drăguşanu la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

Şi chiar dacă ani la rând a reuşit să estompeze vânătăile vizibile cu mult machiaj, vedeta a arătat, în urmă cu ceva timp, cum sunt picioarele ei fără strop de make-up (foto jos).

A suferit şapte intervenţii chirurgicale

Bianca Drăguşanu a suferit şapte intervenţii chirurgicale la picioare, iar toţi medicii care au avut grijă de ea au declarat că au fost nişte operaţii dificile şi greu de tratat. In ciuda tuturor operaţiilor pe care le-a avut, blondina nu a scăpat de durerile crunte cu care se confruntă zi de zi.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest