Cum arată primul tatuaj al Vioricăi de la Clejani. Și l-a făcut fără știrea lui Ioniță: „I s-a schimbat fața”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani s-a tatuat pentru prima dată! Dar pe ascuns, fără știrea lui Ioniță! Cum arată desenul de pe pielea interpretei de muzică lăutărească, dar și cum a reacționat partenerul de viață la aflarea veștii?

Viorica de la Clejani aruncă bombă după bombă în ultima perioadă. După colaborarea artistei cu Macanache, interpreta de muzică lăutărească a dezvăluit că și-a făcut și un tatuaj, despre care soțul ei a aflat foarte târziu.

Cum arată primul tatuaj al Vioricăi

Artista a optat pentru o busolă, în zona pieptului, datorită semnificației pe care o are. Potrivit spuselor sale, desenul reprezintă gândul ei permanent la familia sa. Mai mult decât atât, Viorica de la Clejani nu are de gând să se oprească aici cu tatuajele și mai vrea să își facă, chiar dacă soțul ei nu este deloc de acord.

Viorica a mărturisit că Ioniță a reacționat fix așa cum se aștepta, iar când a aflat „i-a picat fața”: „Să nu credeți că m-am stricat, dar mi-am făcut primul tatuaj. E o busolă. Uite, Ioniță, tu ai văzut tatuajul ăsta? Vreau să-l fac și pe ăsta și să scriu: „bucură-te, viața e frumoasă”. Simbolizează faptul că eu sunt tot timpul cu gândul acasă, la ai mei, să am grijă de ei. Mai vreau să-mi mai fac câteva, dar cred că lui Ioniță și-a schimbat fața. Nu știa de ele, că nu prea dorm dezbrăcată, ci mai acoperită”, a spus Viorica la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest