Cum arată Radu Ștefan Bănică, băiatul de 16 ani al lui Ștefan Bănică Jr. Seamănă izbitor cu tatăl lui

 
+6 click pentru
galerie

Așa tată, așa fiu! Radu Ștefan Bănică a crescut și îi calcă pe urmele tatălui, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional. Băiatul este rodul dragostei dintre artist și  Camelia Constantinescu, prima iubită care i-a dăruit un copil și alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani.

Ajuns la vârsta de 17 ani, Radu Ștefan Bănică seamănă izbitor cu tatăl său, pe vremea când juca în celebrul film „Liceeni”. Tânărul este elev în Liceul Jean Monnet din Capitală și se bucură de celebritate, atât datorită numelui pe care îl poartă, cât și talentelor pe care l-a moștenit de la tatăl său - cel actoricesc și cel muzical.

A cântat cu tatăl său la Sala Palatului

Recent, Radu Ștefan Bănică a fost invitat special în cadrul concertului de Crăciun pe care l-a susținut tatăl său la Sala Palatului. Cei doi au interpretat piesa „Doar o dată-i Crăciunul”, creând un moment, cu adevărat, special, care a reușit să îi emoționeze pe cei prezenți. Mai mult decât atât, cântărețul și fiul său au purtat două costume de culoarea roșie, iar spectatorii au putut sesiza asemănarea izbitoare dintre ei.

Calcă pe urmele tatălui

Nu a fost pentru prima dată când Radu Ștefan Bănică a colaborat cu tatăl său. Tânărul a jucat în videoclipul piesei „Până la cer” a lui Ștefan Bănică Jr. Băiatul artistului a debutat ca actor la „Teatrul de Comedie”, în cadrul piesei de teatru „Totul în grădină”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest