Cum arăta Ramona Olaru înainte de vizitele la medicul estetician. Imagini incredibile cu asistenta TV/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ramona Olaru este considerată una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Dar chiar și așa, până să ajungă în topul femeilor frumoase din România, asistenta TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” arăta cu totul și cu totul altfel.

Pentru că este extrem de transparentă cu admiratorii săi, Ramona Olaru a postat o fotografie în care a dezvăluit cum arăta în urmă cu câțiva ani. Brunetă și fără forme, celebra asistentă TV era doar o umbră a femeii pe care o cunoaște toată lumea în ziua de astăzi. Iar fotografia pe care a publicat-o este din perioada în care a absolvit o facultate din cadrul Universității de Stiințe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Cu ce s-a ocupat înainte să intre în televiziune

Pentru că provine dintr-o familie modestă, Ramona Olaru a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă. Astfel că primul job l-a avut la vârsta de 12 ani, fiind ajutor de ospătar pentru a-și ajuta financiar părinții.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”  spunea Ramona Olaru, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest