Cum arată Roxana Dobre blondă. Viitoarea soție a lui Florin Salam s-a transformat total/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Dobre a renunțat la șatenul închis care a consacrat-o și a optat pentru o nuanță muult mai deschisă. Viitoarea soție a lui Florin Salam s-a transformat total după ce și-a schimbat culoarea părului într-un blond deschis.

Roxana Dobre nu este doar viitoarea soție a lui Florin Salam, ci este și un fost iepuraș Playboy! Astfel că nu este de mirare de ce de fiecare dată când iese din casă întoarce capetele tuturor bărbaților.

Cu un trup de zeiță și cu o față angelică, Roxana Dobre a reușit să îl cucerească pe Florin Salam cu care are trei copii. Și suntem siguri că și de data aceasta, prin transformarea de look pe care a suferit-o, va reuși să îi stârnească admirația celebrului manelist.

Blondul o prinde de minune pe Roxana Dobre, însă pentru că nu și-a dorit să riște din prima, viitoarea soție a manelistului a optat pentru o perucă pe care a pus-o peste părul natural, după care s-a pozat și a urcat imaginea pe contul său de socializare, unde a strâns rapid mii de inimioare din partea urmăritorilor.

Ce a spus despre infidelitățile lui Florin Salam

„Distracțiile lui sunt pur și simplu distracții și punct. Asta nu înseamnă gelozie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am sentimentul de femeie frustrată și știu ce soț am și ce pretenții am de la mine și cum sunt eu ca femeie vizavi de mine”, a dezvăluit Roxana Dobre, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest