Cum arată Sarah Jessica Parker în costum de baie, la 55 de ani/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Pentru Sarah Jessica Parker vârsta este doar un număr. Actrița de la Hollywood a fost surprinsă la plajă, în timp ce era îmbrăcată doar în costum de baie și a impresionat pe toată lumea cu modul în care arată.

Sarah Jessica Parker a impresionat cu silueta sa tonifiată pe plajele din Hamptons. Vedeta a profitat de vremea bună și s-a relaxat, alături de soțul ei, Matthew Broderick și de câteva prieteni, de nisipul fierbinte și de apa caldă. Iar așa cum era de așteptat, paparazzii nu au ratat ocazia de a o fotografia pe actriță.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, Sarah Jessica Parker a făcut o adevărată declarați de stil și a dovedit că orele de mișcare și alimentația sănătoasă fac minuni. Brațele frumos conturate și abdomenul plat pe care le-a expus sunt dovada că vedeta acordă o atenție deosebită modului în care arată.

Cine este Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Vedeta s-a făcut remarcată grație rolului pe care l-a interpretat în serialul „Sex and The City”. Și odată ce a încetat să accepte proiecte în cinematografie, vedeta s-a axat pe magazinele sale de pantofi pe care le deține, cât facerii din industria vinurilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest