Cum arată semnul identic pe care Oana și Viorel Lis îl au din naștere: “A fost scris în stele să ne întâlnim”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Deși relația lor nu a fost văzută cu ochi buni la început, din cauza diferenței considerabile de vârstă, iată că povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis este una dintre cele mai longevive din showbiz-ul autohton! Și mai mult decât atât, se pare că cei doi au fost predestinați unul pentru celălalt, iar drept mărturie stă semnul identic cu care amândoi s-au născut la naștere.

Oana și Viorel Lis sunt protagoniștii unui mariaj de succes, în care au apărut diferite obstacole, însă peste care au știut să treacă, fără ca relația lor să aibă de suferit. Și chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 35 de ani, semnul identic pe care îl au amândoi din naștere demonstrează că au fost sortiți unul pentru celălalt.

In cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Oana Lis susține că “a fost scris în stele” ca ea și Viorel să formeze un cuplu, dat fiind că au același semn din naștere la încheietura mâinii. Totodată, blondina a ținut să mărturisească faptul că soțul ei este una dintre cele mai cinstite persoane pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții sale.

”Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest