Cum arată soția lui Adrian Minune în costum de baie. Este o bunică sexy/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Soția lui Adrian Minune s-a dezbrăcat de haine și de... inhibiții și a îmbrăcat un costum de baie negru. Cati s-a relaxat alături de fiicele și nepoțica sa, la piscină, iar Karmen, mândră din cale-afară de mama sa, a publicat o imagine cu ea.

Cati, soția lui Adrian Minune a avut o apariție de senzație la piscină! Mama lui Karmen a optat pentru un costum de baie întreg negru și s-a relaxat alături de fiicele sale, însă chiar și așa, nu și-a neglijat rolul de bunică și a avut grijă de micuța Sofia Maria Rossa, fiica artistei Karmen.

Karmen și fiica ei, testate pentru COVID-19

În urmă cu puțin timop, Carmen Simionescu și fiica sa au ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate a micuței. Cele două au fost testate pentru noul coronavirs, însă rezultatul a fost negativ, din fericire. Chiar și așa, au rămas izolate într-un salon preț de câteva zile, unde nu au avut voie să primească pe nimeni.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a explicat Carmen Simionescu, în urmă cu ceva timp. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest