Cum arăta Speak pe vremea când pierduse lupta cu kilogramele. Imaginile pe care le-ar vrea șterse/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, însă vă garantăm că nu știați că Speak a avut o perioadă în care a pierdut lupta cu kilogramele în plus! Însă nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, pentru că imaginile de mai jos stau drept mărturie!

Cel care a dezvăluit modul cum arăta în urmă cu câțiva ani a fost chiar Speak. Artistul a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care avea mult mai multe kilograme față de cât posedă acum.

Transparent și deschis, artistul nu a avut nicio problemă în a le dezvălui urmăritorilor săi de pe instagram, că a existat un moment în care a pierdut lupta cu kilogramele.

„De pe vremea când mâncam oameni”, a scris Speak pe Instagram, în dreptul imaginii surprinzătoare.

A cântărit 106 kilograme

În urmă cu ceva timp, Speak a dezvăluit că a existat o etapă a vieții sale în care a ajuns la 106 kilograme, un număr pe care l-a văzut destul de mult timp pe cântar. De vină erau obiceiurile sale culinare nesănătoase cauzate de lipsa timpului.  

„Nu prea mancam. Aveam multe cantari si mancam din benzinarii. Aveam concerte si eram tot timpul pe drumuri. Acum am 90 de kilograme. La vremea aceea nu tineam foarte mult la imagine. Nici acuma nu sunt slab, dar nici ca atunci. Aveam cap de elefant. Cand intram in club, ma asezam pe canapea si abia puteam sa ma ridic. Am slabit 13 kilograme intr-o luna mancand pepene rosu”, a dezvăluit artistul, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest