Cum arată tatăl lui Jador. Cât de mult seamănă cei doi/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, mai ales după colaborările pe care le-a avut în ultimul timp cu diferiți colegi din breaslă. Însă puțin știu cum arată tatăl artistului!

Odată ce a dat de gustul celebrității, Jador a fost invitat în cadrul mai multor platouri de televiziune, unde și-a prezentat mama și a vorbit despre modul în care l-a crescut, însă de tatăl său nu a oferit prea multe detalii și nici nu a dezvăluit cum arată... până acum!

Jador și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din copilărie! Artistul a publicat o imagine din colectia familiei sale, în care se afla alături de tatăl său. Cei doi seamănă extrem de mult după cum se poate sesiza chiar în poza de mai jos.

A avut o copilărie sărăcăcioasă

În urmă cu puțin timp, Jador a vorbit deschis despre copilăria pe care a avut-o și despre obstacolele pe care le-a intâmpinat până a ajuns unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă, muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să-i am, o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea. Fac doar ceea ce-mi place din toată inima! Nu este vina mea că oamenii mă iubesc”, a scris artistul pe Instagram, în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest