Cum arăta What’s Up la 104 kilograme! Imaginile pe care artistul le-ar vrea şterse de pe internet FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Nu mulţi sunt cei care îşi amintesc cum arăta What’s Up la începutul carierei sale! Acum este un bărbat cu încredere în sine, împlinit atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Iar cea mai bună dovadă este chiar noua relație pe care o are cu noua lui iubită, de care este profund îndrăgostit.

What’s Up nu arăta deloc aşa cum arată acum, în urmă cu doi ani. Artistul era mai plinuţ cu 20 de kolograme şi adopta un alt stil vestimentar. Dar pentru că a vrut să se reinventeze şi să arate din ce în ce mai bine, acesta a apelat la o metodă simplă, la îndemâna oricui, pentru a face o schimbare majoră în viaţa sa.

Nu, nu a apelat la nicio intervenţie de micşorare a stomacului! Ci pur şi simplu a redus porţiile de mâncare, o decizie care a făcut diferenţa în cel de acum doi ani, şi cel de astăzi: "Eu am avut peste 104 kilograme. Da, de o lună şi jumătate nu mai mănânc carne. Am cumpărat un mic şi micul era foarte mare. Când l-am văzut şi mi-am dat seama că e din cel puţin 3 vieţuitoare. Mănânc linte, năut. (...) Cât mai puţine sucuri acidulate, cât mai puţin alcool. În momentul în care renunţi la tot şi corpul îţi cere şi nu îi dai, el tot adună. Dacă vă e poftă de un cartof prăjit îl luaţi şi gata. Decât să te uiţi la el mai bine mănânci. Nu mai fac abuz, eu făceam abuz. Merg şi la sală", a declara Whats Up, în urmă cu doi ani.

Whats’s Up, detalii despre noua iubită!

"De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇"
, a transmis What's Up pe reţelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest