Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte de operațiile estetice. Nu le-ai fi recunoscut/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Pe lângă faptul că erau cunoscute datorită succesului pe care îl au în social media, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au intrat și mai mult în inimile oamenilor, după participarea la Asia Express, acolo unde au format echipa „Blondelor”. Cele două au făcut față cu brio tuturor provocărilor de pe „Drumul Comorilor”, dar niciodată nu și-au neglijat aspectul fizic.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să arate impecabil și atunci când trebuiau să participe la probe care implicau forță brută, iar secretul a fost dezvăluit chiar de ele în urmă cu ceva timp. Se pare că blondinele se trezeau dis de dimineață pentru a-și face rutina de dimineață și pentru a se machia, dat fiind că nu puteau apărea oricum în fața camerelor de filmat, din moment ce mare parte din banii pe care îi câștigă sunt din contractele de imagine. Contracte, pe care, cel mai sigur, în urmă cu mai bine de un deceniu, nu le-ar fi putut obține.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu fost întotdeauna divele de astăzi. Cele două au trecut prin foarte multe schimbări pe drumul lor spre celebritate, iar operațiile estetice la care au apelat le-au transformat total.

Blogger-ițele și-au mărit buzele și sânii, și-au schimbat culoarea părului și stilul vestimentar. Iar în urmă cu ceva timp, Alina a vorbit și despre rinoplastia pe care a suferit-o pentru a scăpa de cel mai mare complex al său. Timpul a trecut, iar astăzi, dacă ar fi să facem o simplă comparație a fotografiilor de acum cu cele dinaintea operațiilor estetice, Alina și Carmen sunt greu sau imposibill de recunoscut, iar imaginile din GALERIA FOTO stau drept mărturie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest