Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după împăcare. Afaceristul a încălcat pactul făcut cu avocații săi! VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu năbadăi! Așa cum ne-a obișnuit blondina, toate relațiile în care a fost implicată au fost pline de controverse și situații care mai de care mai delicate. Însă iată că acum apele par a se fi calmat, iar drept dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu cei doi.

După interviul exclusiv pentru Antena Stars oferit de Bianca Drăgușanu, în care a recunoscut ca îl iubește foarte mult pe Gabi Bădălău, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre, în unul dintre localurile de fițe din București.

Cei doi amorezi au luat masa alături de câțiva prieteni, iar din gesturile lor toată lumea a putut interpreta că lucrurile merg din ce în ce mai bine în povestea lor de dragoste, în ciuda neînțelegerilor care au existat până în prezent.

Și chiar dacă avocații lui Gabi Bădălău l-au sfătuit pe afacerist să nu se mai afișeze în compania Biancăi Drăgușanu, pentru că s-ar putea să îi dăuneze în procesul de divorț de Claudia Pătrășcanu, pasiunea și iubirea pe care le are pentru blondină l-au făcut să încalce pactul cu aceștia.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor un copil împreună

Bianca Drăgușanu a spus despre Gabi Bădălău, în cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, că îl consideră pe acesta viitorul soț și, de ce nu, chiar tatăl copilului pe care și-l dorește cât mai repede cu puțință.

„Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest