Cum au reacționat Elena Ionescu și fostul soț când s-au întâlnit, întâmplător, în club

 
+2 click pentru
galerie

După ce s-au cunoscut în Turcia, s-au iubit, au făcut un copil și s-au căsătorit, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să divorțeze la șase luni, de la cununie. Pe atunci bruneta a susținut că a fost înșelată de fostul soț și i-a reproșat că nu se implică în creșterea copilului. Cât de multe s-au schimbat între timp, ne arată reacția celor doi, după ce zilele trecute s-au întâlnit, întâmplător, în club.

Deși au divorțat la notar pentru a nu încheia relația cu scandal, Elena Ionescu a avut câteva cuvinte dure la adresa fostului soț, imediat după despărțire. Artista l-a acuzat pe fostul partener de infidelitate și de indiferență în ceea ce privește creșterea copilului. Așa cum era de așteptat, Dragoș Stanciu și-a scos și el armele și a infirmat tot ce a spus cântăreața despre el, susținând că i-a fost alături copilului său, non-stop, de când a venit pe lume, cât despre infidelitate nici nu a fost vorba vreodată.

Cum au reacționat când s-au întâlnit, în club

Acum, la aproape un an de la divorț, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu par a avea o relație frumoasă de prietenie, de dragul copilului pe care îl au. Astfel că atunci când s-au întâlnit în club, s-au pupat pe obraz, i-au făcut programul fiului lor pentru ziua următoare, după care fiecare și-a văzut de drumul lui.

”Vin și eu mâine să-l iau pe la ora 12-13, că vreau să-l duc pe la Snagov”, a spus fostul soț al Elenei Ionescu.

În ciuda tuturor săgeților pe care și le-au aruncat după separare, Elena Ionescu și fostul soț au conștientizat că trebuie să aibă o relație bună de dragul copilului lor, astfel având puterea să treacă peste toate animozitățile din trecut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest