Cum au reacționat Speak și Ștefania după ce au pierdut la secundă marele premiu Asia Express: „Am resimțit tristețea”

 
+2 click pentru
galerie

Pentru că Speak și Ștefania au format una dintre echipele cele mai îndrăgite din toată competiția Asia Express, multă lume a fost tristă atunci când primii ajunși la linia de finish de pe „Drumul Comorilor” au fost Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cu toate acestea, cei patru au legat o frumoasă prietenie, pe care o vor continua și dincolo de competiție.

Lupta a fost una crâncenă și extrem de strânsă între cele două echipe, încă de la începutul ultimei curse în Asia Express. Chiar dacă balanța părea că înclină spre Speak și Ștefania, dat fiind că au avut un avans cosiderabil în fața „Reactoarelor”, cei doi artiști au ajuns pe locul doi în fața Ginei, la un interval de doar câteva minute.

În ciuda faptului că Ștefania a demonstrat că este o fire competitivă și a declarat, de nenumărate ori, că nu știe să piardă, după ce i-a văzut pe Sorin și Răzvan pe podium a dezvăluit că o asemenea înfrângere o va ajuta să se maturizeze destul de mult.

Odată cu difuzarea ultimului episod din Asia Express, Ștefania a scris un mesaj extrem de emoționant pe contul său de socializare, în care a mărturisit că deși nu a câștigat trofeul, a plecat cu cea mai valoroasă comoară: logodna dintre ea și Speak.

"DOAMNEEE CATE EMOȚIII!!❤️ Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania ❤️Chiar dacă nu am castigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoara,PE NOI 2 ❤️ MULȚUMIM vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din fața televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire❤️❤️❤️ 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 cea mai minunată comunitate❤️❤️❤️❤️❤️ GATA SUNT LEȘINATĂ DE EMOȚII 🙈🙈❤️❤️❤️” , a fost mesajul emoționant al Ștefaniei imediat după terminarea competiției

La scurt timp după, a publicat și Speak un mesaj, încărcat de emoții, în care le-a mulțumit tuturor pentru toată experiența trăită: ”În momentul ăsta nu am foarte multe cuvinte... Dar tot ce pot spune este MULȚUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte...”, a scris Speak pe contul de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest