Cum au reușit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan să arate impecabil pe „Drumul Comorilor” din Asia Express: „Ne trezeam la 4:30”

 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au format una din cea mai îndrăgită echipă din Asia Express. Cele două au dat dovadă de foarte multă ambiție și perseverență în toate misiunile pe care le-au avut de îndeplinit, pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. Dar mai presus de toate, au uimit prin imaginea impecabilă pe care au afișat-o, de fiecare dată, în competiția dură.

Dacă mulți dintre concurenți aveau cearcăne adânci și păreau sleiți de energie, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan erau frumos machiate și faceau declarații de stil, în ciuda tuturor probelor care le dădeau mari bătăi de cap.

„Blondele” au avut mare grijă de imaginea lor și nu si-au dorit să se expună, oricum, în fața publicului spectator. Dar precum vorba românească: “baba suferă la frumusețe”. Astfel că cele două au fost nevoite să renunțe la ore bune de odihnă pentru a arăta impecabil.

„Ne trezeam la 4.30-5.00 să ne facem ritualurile de dimineață. Fiecare cu ale ei, la mine musai cafeaua, apoi ritualul de beauty – curățarea feței, SPF,  ne machiam împreună, ne potriveam ținutele pe cât posibil și plecam la drum”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Ceușan.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că nu este deloc matinală, motiv pentru care înainte să ajungă într-o locație stabilită, se trezește cu trei, patru ore înainte pentru a fi sigură că va fi fresh.

 „Am nevoie de o oră doar ca să mă trezesc așa că încă o oră după ce îmi sună alarma o petrec tot în pat”, a declarat, pentru Libertatea, celebra bloggeriță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest