Cum cad bogătaşii în plasa femeilor care mimează şi dragostea pură!

 

În goana după celebritate şi avere fetele din ziua de azi se mai "împiedică" de câte un bătrânel. La scurt timp, bărbaţii trecuţi de mult timp de prima tinereţe ajung să fie sponsorii fetelor.


Este clar că "Banii vorbesc". Şi pentru câţiva lei, tinerele din ziua de azi recurg la gesturi extreme. Fetele sunt în stare să fie iubitele bogătaşilor care nu mai au mult de trăit şi nu pentru că ar fi bolnavi ci pentru că vârsta îşi spune cuvântul. Imaginile în care tinerele apar alături de iubiţii lor ramoliţi, vă vor întoarce stomacul pe dos!


Sute de bărbaţi celebri şi cu foarte mulţi bani în conturi sunt asaltați de femei frumoase, care mimează dragostea pură. Pe parcursul unei relaţii de câţiva ani domnişoarele sunt răsfăţate cu diferite maşini, care mai de care mai puternice, case şi vacanţe de lux.

Dar să nu uităm nici de hainele scumpe, pantofii şi genţile de la cele mai mari case de modă şi bijuteriile încrustate cu diamante de zeci de karate. Totul în schimbul "dragostei pure"

De asemenea, când iubi începe să fie nemulţumită de aspectul său fizic sponsorul...pardon, bătrânul cu care vrea să-şi împartă viaţa până când moartea îi va despărţi, bagă mâna adânc în buzunar şi îi plăteşte medicului estetician o mărire de sâni, injecţii cu botox, lifting-uri şi alte zeci de tratamente de înfrumuseţare.

Însă povestea de dragoste se poate sfârşi în două moduri: fie tânăra este moştenitoarea unui cont baban, fie şi-a pierdut câţiva ani doar pentru câteva haine şi poşete şi este în căutarea unui alt bătrânel.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest