Cum decurge relația dintre Vica Blochina și Eden după ce băiatul s-a mutat la Victor Pițurcă: ”Măcar a plecat la un tată șmecher!”

 

Vica Blochina a demonstrat mereu că este o mamă dedicată și iubitoare. Timp de 14 ani, blonda s-a ocupat de creșterea băiatului său, iar relația dintre ei a fost una strânsă. Cu toate acestea, cu un an în urmă a venit momentul în care fiul său s-a mutat la Victor Pițurcă.

Vedeta și-a crescut copilul cu grijă și a reușit să păstreze o legătură de prietenie cu el, chiar și după plecarea sa din casa ei. Aceasta l-a crescut până la vârsta de 15 ani și spune că în viața fiului său a existat doar prezență feminină, iar acum a venit momentul să apară și figura masculină în viața lui. După plecarea sa, Edan își vizitează mama tot mai rar.

”De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, dar stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminim. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo.”, a declarat Vica Blochina la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest