Cum este implicată Andreea Bănică în scandalul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: "Ar trebui să recunoască"

 

Claudia Pătrășcanu a lansat un atac dur la adresa lui Gabi Bădălău, după ce acesta a acuzat-o de agresivitate în sala de judecată, acolo unde s-a ținut procesul pentru stabilirea custodiei celor doi băieți ai lor. Mai mult de atât, în scandalul de proporții dintre cei doi a fost menționat și numele Andreei Bănică. De ce?

Claudia Pătrășcanu s-a arătat extrem de iritată de spusele celui care i-a fost partener de viață și l-a desființăt, dezvăluind amănunte șocante din interiorul mariajului ei! Vedeta a infirmat declarațiile lui Gabi Bădălău precum că ar fi fost agresivă în sala de judecată și a mărturisit că era imposibil, dat fiind că a stat aproape două ore cu masca la gură încontinuu.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că motivul pentru care a fost acuzată de agresivitate a fost pentru că în posesia magistraților au ajuns dovezi care demonstrează faptul că a fost dată afară de casă de soț! 

Andreea Bănică, martora episodului în care a fost dată afară din casă!

În povestea încâlcită a apărut și o a terța persoană și este vorba de nimeni alta decât de Andreea Bănică. Claudia Pătrășcanu a vorbit cu lux de amănunte despre episodul în care a fost dată afară din casă de Bădălău și despre ce dovezi are împotriva fostului soț.

„În mesajele pe care le-a purtat cu Andreea Bănică și ea fiind atât de supărată și suferind alături de mine și de copii în momentul acela pentru că ea mi-a pus o mașină la dispoziție să ajung acasă la Constanța, Andreea l-a mustrat în genul că nu i s-a părut foarte ok ce a făcut la care el i-a răspuns înt-un mesaj, iar Gabi ar trebui să recunoască pentru că mesajul este depus și la dosar. I-a spus: „Am vrut să îi dau un șoc ca să înțeleagă unde e putere”. Deci prin acel mesaj se deduce faptul că nu o să recunoască niciodată cu vorba.

Cred că nicio instanță din lumea aceasta, având în vedere că sunt o mamă devotată și impecabilă, nu o să îmi ia copiii de lângă mine, plus că ar fi o traumă pentru ei. El vrea șocuri, vrea răzbunări.

Niște imaturități de genul pe care eu nu le înțeleg și nu le pot accepta. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume.” a spus Claudia Pătrășcanu.

Cât despre vreo împăcare între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nici nu poate fi vorba: „Au mai fost aruncate vorbe dar nu îl consider un om matur pe Gabi. Eu nu vreau să mai trăiesc din regrete, din amintiri, din ce am fost.” a completat vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest