Cum este viaţa Mirelei Vaida de când nu mai apare la TV! A răspuns provocării Simonei Gherghe

 
+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe a lansat o provocare pentru familiile cu copii. Cu siguranţă, cu toţii au avut parte de întâmplări haioase, aşa că prezentatoarea TV vrea să afle tot şi nu numai atât! Simona a fost cea care a dat startul şi a povestit ce s-a întâmplat, acum câteva zile, la mare. Printre cei care au răspuns provocării s-a numărat şi Mirela Vaida. Şi nu doar atât! De mult ce le-a plăcut împreună, cele două au stabilit şi o dată în care vor merge în vacanţă, în Grecia, alături de familii.

Mirela Vaida s-a distrat pe cinste alături de familie, cât şi de Simona Gherghe şi familia sa. Joacă multă, ţipete, dar şi bucurie nemărginită. Cele două vedeta s-au delectat cu prezenţa copiilor săi şi s-au bucurat enorm de tot acest timp petrecut împreună.

"Tare fain e în familia Vaida, cu trei copii mici şi năzdrăvani! Iar prietena mea, Mirela Vaida, e cea mai în măsura să ne confirme că “family is fun”! 😘😘😘 #familyisfun #hailafestival",a scris Simona Gherghe după ce a distribuit filmuleţul cu Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest