Cum face față Mihaela Rădulescu tuturor criticilor pe care le primește: „O mulțime de oameni singuri”

 
+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu este un nume răsunător în România, atât carierei pe care a reușit să și-o clădească în ani, cât și datorită aspectului fizic. Chiar și așa, vedeta nu este lipsită de gurile răutăcioase, pe care le închide de fiecare dată prin răspunsurile inteligente pe care le dă.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când Mihaela Rădulescu, sătulă de criticile pe care le primește în mediul online, a publicat o imagine sugestivă în acest sens, care a venit la pachet cu un mesaj subtil, dar dur, pentru toți cei care s-au dat cu părerea despre anumite aspecte din viața sa.  

Se pare că în timpul izolării, diva de Monaco a reflectat asupra oamenilor care stau în spatele criticilor și a ajuns la concluzia că cei care aruncă cu noroi în cei pe care nu îi cunosc deloc sunt, de fapt, niște persoane triste și singure.  

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.” a fost o parte din mesajul scris de Mihaela Rădulescu pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest