Cum găsești cele mai avantajoase oferte la biletele de avion?

 

Te pregătești să pleci în vacanță sau ești așteptat la un eveniment de familie peste mări și țări, începi un job nou ca expat sau pur și simplu vrei să evadezi două-trei zile într-o destinație romantică. În orice situație te-ai afla, costul călătoriei este o problemă pe care trebuie s-o rezolvi repede și bine.

Iată câteva sfaturi ca să găsești cele mai avantajoase oferte la biletele de avion și să ajungi oriunde îți dorești, fără să faci gaură în buget:

Cumpără din timp bilete de avion

Ca să beneficiezi de prețuri avantajoase cumpără bilete de avion în avans, pentru că poți obține astfel tarife de două ori mai mici decât pentru cele cumpărate cu o săptămână sau câteva zile înaintea plecării. Este de preferat să-ți asumi riscul unor date de zbor de care nu ești foarte sigur decât să aștepți până în ultimul moment ca să faci rezervare și să cumperi bilete de avion la prețuri mari.

Urmărește promoțiile anunțate de companiile aeriene

Cu siguranță că ai planuri de vacanță și destinații preferate. Urmărește constant promoțiile anunțate pe motoarele de căutare, site-urile de rezervări bilete de avion și paginile de web ale companiilor aeriene de linie și low cost. Touroperatorii și agențiile de turism sunt și ele surse de oferte interesante, așa că fii mereu conectat la informațiile despre zboruri și tarife. 

Compară prețurile la bilete de avion din mai multe surse

Nu te arunca la prima ofertă care apare pe ecran atunci când cauți un zbor la tarif convenabil. Informează-te din mai multe surse online și compară prețurile, ca să plătești mai puțin pentru călătoria ta. Deși poate părea complicat, cu un pic de organizare și setarea unor alerte pe site-urile de rezervări vei reuși să ai o privire de ansamblu asupra nivelului de tarife practicate pe rutele tale preferate. 

Combină zborurile ca să optimizezi costurile cu biletele de avion

Atunci când vrei să faci o călătorie mai lungă, cum ar fi un drum peste ocean sau o excursie pe o rută mai puțin comercială, încearcă să găsești combinații de zboruri în locul curselor directe care sunt mai rare și mai scumpe. Apelează la motoare de căutare ce-ți pun la dispoziție opțiunea combined flights și nu ezita să încerci zboruri cu escală pentru un preț total al călătoriei mai mic decât cel pe care l-ai plăti în mod obișnuit ca să ajungi de la București la Sydney, de exemplu. 

Caută zboruri ieftine care pleacă din orașe în apropierea ta 

Au apărut numeroase companii aeriene low cost care operează zboruri cu plecare din diverse orașe ale țării. Poți să găsești un zbor convenabil din Oradea spre Budapesta, chiar dacă locuiești în Cluj. În mod similar, pe lângă orașul în care vrei să ajungi sunt și alte localități unde ajung curse din România. Caută opțiunile care îți convin și vei obține bilete la prețuri mai avantajoase. Dacă lucrezi în Marea Britanie și vrei să te întorci acasă, găsești bilete de avion din Londra spre Iași, iar din dulcele târg moldovenesc mergi mai departe până la destinație. Poți să parcurgi drumul până acasă pe cale rutieră, feroviară sau aeriană, pentru că ai la dispoziție mai multe curse interne în fiecare săptămână.
Ține seama de aceste recomandări și vei găsi cele mai avantajoase oferte la biletele de avion pe care le cauți, ca să călătorești rapid, comod și ieftin către destinațiile dorite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest