Cum gestionează Adriana Bahmuțeanu gelozia iubitului grec: „Nu mai stau să dau explicații”

 

Chiar dacă sunt impreună de ceva timp, relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadapoulos a ieșit la iveală în momentul în care artistul greu a fost carantinat cu forța din cauza unei neînțelegeri. De atunci, vedeta a oferit detalii din intimitatea lor, iar acum ne-a dezvăluit și faptul că iubitul grec este gelos, dar știe cum să gestioneze situația!

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadapoulos formează un cuplu de o bună bucată de timp, dar pentru că amândoi sunt persoane publice, au ales discreția, în detrimentul unei relații expuse. Vedeta a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit că se înțeleg minunat, chiar dacă există unele episoade de gelozie exagerate din partea partenerului, dar pentru care are întotdeauna soluții.

”Este gelos, dar nu mai stau să dau explicații unde am fost și ce am făcut. Mă mai întreabă unde merf și ce fac, dar noi suntem mereu în contact. Dar nu există să mi se impună să nu fac ceva, e bine să ne informăm”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Cât despre gelozia Adrianei Bahmuțeanu, vedeta a mărturisit că nici nu există, mai ales datorită naturii meseriei pe care o are iubitul grec.

”Eu nu aș putea să fiu geloasă, pentru că în anii ăștia, când oamenii nu știau că suntem împreună, am văzut multe. Una a venit și l-a pupat pe gură, o fană, asta e. Am încredere în mine și nu sunt geloasă. Noi avem o relație monogamă, iar când ne vom plictisi, ne vom spune și gata”, a mai precizat Bahmu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest