Cum i-a luat apărarea Abi Talent lui Lino Golden, după ce Alex Velea l-a făcut „șerpișor”

 

Abi Talent i-a luat apărarea lui Lino Golden, după ce acesta a fost numit „șerpișor” de Alex Velea, în cadrul unui mesaj tranșant prin care l-a demontat pe rapper pentru alegerea de a se „înhăita” cu persoane pe care, în urmă cu puțin timp, le satiriza în versuri!

Pentru că și Abi reprezintă o componentă importantă din scandalul lui Lino Golden cu Alex Velea, a intervenit fără să stea pe gânduri și i-a luat apărarea rapper-ului, după ce partenerul de viață al Antoniei i-a transmis un mesaj furibund.

Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea.

Cum i-a luat apărarea Abi Talent lui Lino Golden

La scurt timp după ce Alex Velea a publicat mesajul pe contul său de socializare, Abi i-a dat share pe pagina sa, fiind însoțit de cuvintele: ”Îi postez eu story-ul lu boschetu' ăsta, ca să-l vedeți, că el e prea necunoscut”, a scris Abi.

Războiul dintre cei trei este abia la început, iar toată lumea stă cu sufletul la gură să afle în ce direcție se va îndrepta totul, mai ales că nimeni nu s-ar fi așteptat ca Lino Golden și Alex Velea să fie vreodată la cuțite.

Așa că pentru mai multe noutăți și detalii despre conflictul care ocupă primele pagini ale tabloidelor din România, stați pe www.antenastars.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest