Cum i-a răspuns Cristina Ich, Oanei Zăvoranu, după ce actrița „a anulat-o” pe internet: „Aruncă ură, scobindu-se în nas”

 

Printre persoanele publice vizate de Oana Zăvoranu, în războiul declarat influencerițelor, s-a numărat și Cristina Ich care a fost catalogată de actriță drept „agramată”, „mahalagioacă tristuță” și „un zero barat care nu are nimic în cap”. Enervată la culme de etichetele puse, Cristina Ich i-a dat replica „Queridei”!

Oana Zăvoranu s-a pus rău cu multe vedete din showbiz-ul autohton, după ce a decis să își exprime părerea fără niciun filtru despre ele. Printre cele care au ajuns în vizorul actriței se numără Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Andreea Bănică și lista poate continua la nesfârșit.

"O agramată plină de b@#^%i de când a dat și ea puțin cu nasul de șmecherie și i-a dat Piți Jr. grade. Dar nu este nimic de capul ei, zero barat, nada. Voi continua pentru că am multe de zis despre mahalagioaica asta tristuță” , a scris Oana Zăvoranu despre Cristina Ich.

Cristina Ich i-a dat replica Oanei Zăvoranu

Și dacă până acum singura care i-a dat replica a fost Oana Roman, declanșând un scandal de proporții cu Oana Zăvoranu, se pare că și-a făcut curaj și Cristina Ich să răspundă la catalogările și criticile făcute de „Querida” la adresa ei!

”Nu are cum să înțeleagă un individ care folosește Instagramul doar ca să arunce ură, scobindu-se în nas, ce înseamnă creare de conținut. Pentru el Instagram e doar locul de unde îi curge bala”, e doar o parte din mesajul postat de Christina Ich pe Instagram!

Suntem siguri că Oana Zăvoranu nu va sta locului și îi va da răspunsul Cristinei Ich, după mesajul publicat de aceasta pe contul ei de socializare, așa că stați pe www.antenanstars.ro să aflați încotro va duce conflictul dintre cele două.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest