Cum i-a răspuns Selly lui Mircea Badea după ce i-a ironizat tunsoarea: „A sunat Johhny Bravo. Și-a cerut freza înapoi”

 

Mircea Badea l-a luat la mișto, în direct la „Sinteza Zilei”, pe Selly, din cauza tunsorii asemănătoare cu cea a unui personaj din desenele animante. Fără să stea pe gânduri, Andrei Șelaru i-a dat replica și i-a închis gura prezentatorului TV.

Selly a fost invitat la „Sinteza Zilei” unde a vorbit despre lacunele majore pe care le are sistemul educațional din România, cât și despre soluțiile pe care le va propune pentru ca elevii să beneficieze de un sistem de învățământ mai bun. Spre finalul emisiunii, a intervenit și Mircea Badea care l-a ironizat pe vlogger din cauza tunsorii asemănătoare cu cea a lui Johnny Bravo, un personaj dintr-un serial de animație american.

„Mircea Badea: A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi.

Selly: Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea.”

După ce Selly i-a dat replica, Mircea Badea a îndreptat rapid discuția spre BAC, examenul pe care vlogger-ul tocmai l-a promovat cu 9,60. După ce Andrei Șelaru a specificat care au fost probele scrise la Bacalaureat, prezentatorul TV s-a arătat uluit de numărul mic de materii la care a avut de studiat.

Selly: Eu am dat Bacul la română, matematică și biologie.

Mircea Badea: La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune? Dar ce ți-a dat?

Selly: Că tot criticam programa, la biologie chiar îmi place ce se învață. Ai niște cerințe despre niște boli. Și tu înveți pentru fiecare sistem, respirator, digestiv. (…) E mega util să știi ce simptome au anumite boli.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest