Cum i-a salvat viața, Oana, lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei, la un pas de moarte: „Era cu mine în mașină și...”

 

Oana Lis ne-a povestit un episod cutremurător în care Viorel Lis, s-a aflat la un pas de moarte. Partenera fostului edil al Capitalei a dezvăluit cum i-a salvat viața soțului ei, în timp ce se aflau împreună, în mașină

În ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis, Oana i-a fost întotdeauna alături și a avut grijă de el, respectând cu sfințenie ce și-au jurat în fața lui Dumnezeu atunci când s-au căsătorit.

Oana Lis ne-a dezvăluit că unul dintre cele mai marcante episoade pe care le-a trăit alături de partenerul ei de viață, a fost momentul în care Viorel a făcut accidentul vascular cerebral în momentul în care se aflau, împreună, în mașină.

„Există urmări, dar nu sunt grave. În 20 de minute am fost la spital, i se dăduse gura într-o parte, dar din fericire a primit ajutor de la medic în timp util. La ultimul atac cerebral. Iar persoana în cauză nu își dă seama. Am mai pățit asta și cu mătușa mea, dar a fost prea târziu. Și știu să recunosc semnele foarte repede", ne-a spus Oana Lis.

Potrivit spuselor vedetei, l-a transportat imediat la spital, recunoscând semnele atacului cerebral, după ce în urmă cu ani buni, mătușa sa a murit în fața ei prezentând aceleași simptome.

"Era cu mine în mașină, totul era ok și dintr-o dată a avut atacul cerebral. Asta este foarte ciuda și recomand oamenilor să fie atenție pentru că oamenii în seamă nu își dau seama. Intervine o stare de rău, persoanele devin incoerente. Nu știu dacă aș mai fi fost în viață acum, dacă nu îl întâlneam pe Viorel Lis. Trebuie să ii fi alături partenerului și la bine și la greu” ne-a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest