Cum i-a spus Victor Slav fiicei sale că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu: “Gestionează bine situația”

 

Chiar dacă Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Prezentatorul TV a dezvăluit cum i-a spus micuței sale că “tati și mami au divorțat”.

Deși are doar trei ani, Sofia Natalia are înțelepciunea unui om mare, potrivit spuselor lui Victor Slav. Prezentatorul TV susține că micuța sa a înțeles perfect ce înseamnă faptul că el și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună și gestionează destul de bine separarea lor, fără a pune prea multe întrebări.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, a dezvăluit Victor Slav, în cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitat.

Mai mult de atât, Victor Slav a mărturisit că fiica sa va fi întotdeauna pe primul loc, iar de când Bianca Drăgușanu a plecat în țări străine, micuța a rămas în grija lui și se ocupă întru totul de creșterea și de educația ei.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a povestit Victor Slav.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest