Cum i-au dispărut Simonei Halep 80.000 de euro într-o secundă. Incidentul a avut loc în restaurant!

 

Simonei Halep i-au dispărut 80.000 de euro într-o secundă, în timp ce se afla la restaurant cu iubitul ei, Toni Iuruc. Celebra tenismenă și-a uitat pe masă ceasul de lux primit de la unul dintre sponsorii ei!

Pentru că una dintre cele mai mari pasiuni ale Simonei Halep este colecționarea ceasurilor scumpe, campioana are fel și fel de bijuterii pe care le poartă și pe care le ține la loc de cinste în casa ei.

“Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva, anul trecut.

În urmă cu câteva zile, când a ieșit sa ia masa cu iubitul ei, Toni Iuruc, Simona Halep și-a dat jos ceasul de la mână și l-a pus lângă farfurie. Pentru că au plecat în grabă, tenismena i-a sesizat absența, abia când a ajuns acasă.

Din fericire, angajații restaurantului au ajutat-o pe sportivă să îl recupereze, iar Simona Halep a intrat, din nou, în posesia accesorului de 80.000 de euro.

Averea Simonei Halep

Simona Halep se află în topul celor mai bogate tenismene din lume. Sportiva a strâns peste 30 de milioane de dolari numai din meciuri. Pe lângă suma impresioantă de bani, tenismena deține și două hoteluri în Poiana Brașov și în Brașov, în urma unei investiții de 2 milioane de dolari.

Campioana de la Wmbledon și de la Roland Garros are și un apartament de 400.000 de euro în Capitală, o vilă de 600.000 de euro în Constanța și deține și un bloc cu două etaje lângă casa părintească.

Totodată, sportiva mai are câteva vile la malul mării și un bloc de șase etaje cu apartamente de lux in Mamaia. Pe lângă investițiiile în imobiliare, Simona Halep are în garajul său o colectie impresionantă de mașini de lux.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest