Cum încearcă Alex Bodi să-i fenteze pe procurori, chiar dacă se află după gratii. Nu a cerut eliberarea din arestul preventiv!

 

Chiar dacă se află în arest preventiv, Alex Bodi face tot ce îi stă în putință ca să simtă gustul libertății, din nou! Cum a încercat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu să îi fenteze pe procurorii, din spatele gratiilor?

Alex Bodi a pregătit o mișcare tare interesantă! Afaceristul își dorește sa iasă cât mai repde din închisoare, astfel că a cerut „contestarea măsurii asiguratorii”. Asta înseamnă că milionarul în euro își dorește ca banii și bunurile care sunt în posesia procurorilor să îi fie restituite.

”Suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia”, scrie în articolul 250 NCPP.

Potrivit wowbiz.ro, cererea a fost făcută la Tribunalul Dolj, acolo unde Alex Bodi este închis după gratii, însă nu este foarte clar la ce bunuri se referă afaceristul. Conform aceleași surse, în dimineața în care milionarul în euro a fost săltat de mascații, procurorii DIICOT au plecat cu mai multe obiecte de natură electrinică pentru o posibilă percheziție informatică.

Vila lui Alex Bodi a fost scoasă la vânzare

Alex Bodi a scăzut prețul de vânzare al vilei din Pipera, în care a fost luat pe sus de mascați, din cauza procesului de trafic de persoane și de proxenetism în care este cercetat, semn că afaceristul are nevoie urgentă de bani.Chiar și așa suma este la fel de mare, iar viitorul proprietar trebuie să scoată din buzunar 795.000 de euro pentru a o cumpăra!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest