Cum își alină suferința Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Relația Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi pare sortită eșecului. După ce au divorțat cu mare tam-tam și au dezvăluit detalii incredibile din interiorul mariajului, în momentul reîmpăcării cei doi au semnat un contract în care era specificat că cel care va „da din casă”, va plăti sume mari de bani. Astfel că Bianca și Bodi pare că au prevestit o despărțirea, iar acum, fiecare se reface așa cum știe mai bine, după decepție.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, din cauza numeroaselor despărțiri și împăcări de care au tot avut parte. Chiar dacă după fiecare separare se jurau că nu se vor mai întoarce unul la celălalt, cumva, destinul a avut alte planuri pentru ei.

Dacă înainte fiecare despărțire era marcată de multe dezvăluiri din interiorul relației, una mai controversată ca alta, de data aceasta, clauzele contractului semnat după reîmpăcare îi țin pe loc, astfel că fiecare își descarcă furia și dezamăgirea așa cum știu mai bine.

Astfel că Bianca Drăgușanu s-a aranjat, s-a îmbracat după ultima fiță și a ieșit la o sesiune de shopping. Pentru că ce pansament poate fi mai bun, după o decepție în amor, dacă nu o zi plină de cumpărători?

Blondina a postat pe contul său de socializare o imagine în care le-a marturisit fanilor săi că este extrem de nerăbdătoare să se deschidă magazinul de încălțări în fața căruia se afla, ca să își cumpere cele mai frumoase produse: „Cam așa m-am trezit eu în dimineața asta. Când deschide? Să deschidă! La 11:00 sunt aici direct! Nu mai am adidași, trebuie să îmi cumpăr adidași! Să deschidă odată! Ce fac? Stau până la 11:00 aici?”, a spus nerăbdătoare Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a mărturisit că s-a deschis un alt magazin expres pentru ea, de unde își va achiziționa muuulte rochițe, pe care le va purta vara acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest