Cum își educă Iulia Albu fetița: „Timpul este limitat la două ore!”

 

Vedeta de la Antena Stars este o mamă exigentă, dar responsabilă. Ce i-a interzis fiicei sale, Mikaela.

 

Iulia Albu este implicată într-o grămadă de proiecte de televiziune, dar și de business.  Are show-ul ei, „I.A. cu stil”, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, în plus, grație valențelor ei care depășesc lumea modei a devenit și jurat la emisiunea „Splash! Vedetele la apă”, de la Antena 1. Însă indiferent de proiectele în care este implicată, întotdeauna pe primul loc în centrul preocupările criticului de modă rămâne fiica ei, Mikaela.

 

Vedeta este foarte atentă în ceea ce privește educația și modul în care crește și se dezvoltă copilul ei. Mikaela este o adevărată domnișoară în vârstă de 12 ani, care se bucură deja de atenția fanilor de pe Internet, însă nu foarte mult, căci mama sa este foarte strictă când vine vorba de rețelele de socializare. Iulia își susține copilul la orice pas, însă pentru o evoluție frumosă, vedeta știe că trebuie să aibă mare grijă cu comportamentul Mikaelei. Fetița de 12 ani beneficiază de numeroase privilegii, dar are și o serie de reguli și interdicții la care trebuie să se supună.

 

Drept urmare, Iulia Albu i-a porționat accesul la internet copilului său pentru două ore pe zi, considerând că timpul petrecut de o fetiță de 12 ani pe rețelele de socializare poate avea consecințe nefavorabile. „Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

 

Iulia Albu și-a încurajat din totdeauna fiica să își urmeze proprii pași și să își descopere pasiunile și lucrurile care îi plac. Vedeta a recunoscut că nu ține ca fetița ei să urmeze aceeași meserie ca ea sau să fie legată de numele ei, ci își dorește ca Mikaela să facă mereu ceea ce îi place și i se potrivește.

 

„Nu înțeleg concepția asta cu călcatul pe urme. De ce ar trebui să-mi calce mie pe urme? Nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei. Mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu într-un alt interviu, pentru revista Viva!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest