Cum își îndeamnă admiratorii, Oana Lis, să procedeze, în criza de coronavirus: „Nu numai donând”

 

Printre vedetele afectate de măsurile drastice luate de autorități pentru a combate răspândirea pandemiei de coronavirus, se numără și Oana Lis. Partenera de viață a lui Viorel Lis și-a suspendat, temporar, activitatea de la cabinetul de psihologie, dar cu toate acestea, nu se dă în lături să le ofere sfaturi urmăritorilor săi din mediul online, pentru a trece cu o mai mare ușurință, peste criza care a dat peste cap întreaga planetă.  

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său personal, Oana Lis a ținut să spună urmăritorilor săi că, nu au nevoie de resurse financiare pentru a le fi alături celor, realmente, afectați de criza mondială. Vedeta și-a îndemnat admiratorii să nu uite că o vorbă bună și un gest frumos cântărește mult, atunci când o persoană trece printr-o perioadă dificilă.

”În zilele acestea...poți face un bine nu numai donând...ci...poți să stai să te gândesti la cercul tau de prieteni...de cunoștințe...de vecini.. care dintre ei ar putea sa fie singur, -a...în momentele astea și..să-i dai un telefon, să-i spui o vorba bună...sa stie că cuiva îi pasa de el...Cand ești singur...orice gest sau zâmbet contează muuult!!!😉🤗🤗💌❣💞, a scris Oana Lis pe Facebook.

Dacă pe unii carantina îi deprimă, pe Oana Lis o bucură! În urmă cu puțin timp, soția lui Viorel Lis a mărturisit că discuțiile alarmante despre pandemia de coronavirus i-au creat mare poftă de viață.

Nu știu pe voi cum v-a influențat, dar pe mine virusul ăsta și toate discuțiile astea alarmante mi-au facut un chef și pofta de mâncare, distracție, iubire, sex, dans, joacă...un mare chef de viață!!!...Pupici cu sclipici !!! Să ne vedem sănătoși și imunizați!!!😉😊🤗🤗, a scris Oana Lis. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest