Cum îşi îngrijeşte Mirela Vaida tenul. Secretul prezentatoarei de la Acces Direct

 

 
Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta este mama a trei copii și face față cu brio responsabilităților pe care le are în rolul de mamă, soție și om de televiziune. În plus, nu uită să aibă grijă de corpul ei și merge și la sală. Aceasta a început intens antrenamentele deoarece vrea să aibă un corp de invidiat. 

„Pentru o femeie, importantă e întotdeauna fața, tenul, pentru că e cartea ei de vizită. Tot ce înseamnă înfățișarea… pentru că îi dă o stare bună, pentru că o face să se simtă tânără”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars, conform spynews.ro.


De asemenea, vedeta are și câteva trucuri de îngrijire ale tenului, pe care le-a împărtășit recent cu fanele sale. Prezentatoarea TV a mărturisit că folosește anumite creme, dar o dată sau de două ori pe lună apelează la un remediu naturist, adică  își face exfoliere cu zaț de cafea sau mălai. 

„Curăț fața foarte bine, și dimineața și seara. Demachiere foarte bună. Apoi fac câte o exfoliere, câte un gomaj cu zaț de cafea, cu mălai sau alte remedii naturiste, că eu pe astea le folosesc – o dată, de două ori pe lună, ca să nu fie nici prea grav asupra tenului. (…) După care pun un ser. Dimineața pun o cremă, care are efect hidratant, iar seara pun altă cremă, care hrănește pielea. Am foarte mare grijă la cremele pe care le folosesc. Eu am testat foarte multe creme, dar nu mă duc niciodată pe ceea ce mi se spune până nu probez pe pielea mea”, a mai mărturisit prezentatoarea „Acces direct”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest