Cum îţi ascunzi părul de pe mâini fără să apelezi la ceară sau lamă

 
+2 click pentru
galerie

Părul de pe mâini este foarte inestetic şi doreşti să scapi de el cu orice preţ. Nu apelezi al ceară de frica durerii, iar lama poate provoca iritaţii la nivelul braţelor. Cu toate acestea, există o metodă inedită care te scapă de grija părului de pe mâini.

Dacă eşti brunetă, probabil te confrunţi şi tu cu problema părului de pe antebraţe şi faţă. Este inestetic, ai vrea să scapi de el prin orice metodă posibilă. Foloseşte strategia recomandată de Pinkie Rice, o tânără pasionată de machiaj şi cosmetice.

Ea foloseşte un produs oxidant special pentru faţă şi corp, dar în lipsa lui te poţi descurca şi cu un decolorant pentru păr. Acesta se găseşte sub formă de pudră plus loţiune sau lichid. Cele două ingrediente se amestecă, exact ca în clipul video, până obţii o pastă. Aceasta se aplică pe zonele cu păr şi se lasă aproximativ 5 minute apoi se clăteşte cu apă din abundenţă. Operaţiunea se repetă la două-trei săptămâni, în funcţie de ritmul în care creşte părul.

ATENŢIE! Oxidantul de păr este destul de dur pentru piele şi e posibil să apară o iritaţie care trece de la sine într-o jumătate de oră. Înainte să aplici crema pe zone întinse, aplică o cantitate mică pe o zonă ascunsă şi observă reacţiile.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest