Cum îţi dai seama că un bărbat te place cu adevărat? Iată semnele care îl trădează

 

Sunt o mulţime de lucruri pe care un bărbat le face atunci când vrea să îşi arate interesul pentru tine. Multe dintre ele sunt insesizabile şi pentru oricine altcineva în afară de ei sunt chiar banalităţi pe care nimeni nu le-ar băga în seamă.
 
1. Râde mereu la glumele pe care le faci, chiar şi atunci când nu le şti povesti cum trebuie sau sunt glume seci, fără umor.
2. Face glume despre o posibilă relaţie cu tine.
3. Îţi zâmbeşte. Chiar foarte des.
4. Te cheamă în oraş din când în când. Nu, nu la o întâlnire, doar aşa, la distracţie.
5. Îţi ştie porecla, numele de alint, se foloseşte de acestea atunci când vorbeşte cu tine.
6. Îl surprinzi mereu holbându-se la tine. La chipul tău evident, nu intră în discuţie fundul, sânii sau mai ştiu eu ce i-o fi trecând prin minte.
7. Se comportă de multe ori ciudat atunci când vorbeşte cu tine. E neatent, se împiedică dacă e pe stradă, spune lucruri complet absurde şi neimportante numai pentru a deschide discuţia.
8. Te sună la telefon. Ştim deja că bărbaţilor le displace acest lucru deci, dacă te sună, ori eşti prietenă sa cea mai bună, are nevoie de ceva, ori e pur şi simplu nebun după tine şi simte nevoia să te audă cu orice preţ.
9. Te apăra mereu în public, indiferent de ce ai face sau spune.
10. Te întreabă mereu despre viaţa ta, despre ce faci şi cum o duci, pe lângă absolut generalul şi nesemnificativul salut, ce mai faci?
    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest