Cum îţi prepari singură acasă ceară depilatoare? Este mai simplu decât credeai

 
+2 click pentru
galerie

Foloseşti ceară pentru a te depila şi te-ai săturat să dai bani pe ea şi apoi să o refoloseşti? Încearcă să îţi faci singură acasă o astfel de ceară, pentru că este foarte simplu şi eficient.

Pentru a prepara pasta depilatoare ai nevoie de 2 ceşti de zahăr, sucul de la o lămâie şi puţină apă, în caz că nu îţi ajunge sucul lămâii.

Mod de preparare:

1. Puneți zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță medie. Sucul ar trebui să acopere complet zahărul; în cazul în care nu se întâmplă, adăugați puțină apa, cât să îl acoperiți.
 
2. Încălziți amestecul la foc mediu spre mare, amestecând cu o lingură de lemn până când zahărul se dizolvă complet. Nu depășiți un minut! Dacă aveți un termometru de gătit verificați când amestecul ajunge la 46 grade Celsius.
 
3. Când începe să fiarbă, diminua focul și așteptați până când se formează o pastă groasă, lipicios, dar maleabila, cu o culoare aurie, că mierea. Dacă ați obținut o culoare închisă, probabil ați ars amestecul și va trebui să reiei procedeul.
 
4. Stingeți focul și lăsați amestecul să se răcească.

Mod de utilizare:

Curățați  uscați bine pielea înainte de epilare. Aplicați  de  la fel cum aţi proceda cu ceara. Întindeți-o  strat subțire fără a aştepta, trageți  direcția  creșterii. 

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest