Cum l-a amenințat Dani Mocanu pe polițistul care i-a dat amendă, după ce l-a prins fără declarația pe proprie răspundere

 

Dani Mocanu tună și fulgeră după ce a primit amendă de la un organ al legii, care l-a prins fără declarația pe proprie răspundere. Se pare că manelistul a simțit pe pielea lui că regulile sunt făcute pentru toți, indiferent de numele pe care îl porți.

Una din măsurile impuse de autorități în contextul actual face referire la cetățenii care își doresc să se deplaseze în afara locuinței. Astfel că cei care vor să își părăsească domiciliul au nevoie de motive serioase, de actul de identitate și de declarația pe proprie răspundere, elemente care i-au lipsit, cu desăvârșire, lui Dani Mocanu.

Iar pentru că unde-i lege, nu-i tocmeală, celebrul manelist a fost amendat, cu nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de lei, o sumă deloc modică. Și în stilul specific, Dani Mocanu s-a fotografiat, imediat, după incident, cu amenda primită, iar imaginea a fost postată pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, manelistul a scris și un mesaj pe care l-a atașat imaginii, în care l-a amenințat pe organul legii... cu subînțeles. „Legat de noul HIT … am zis că mă duc la ea, dar uite că tot am luat amendă 😝. Sper ca acest polițist care a îndrăznit să-mi dea amenda … să-și ceara scuze cu ajutorul LUI DUMNEZEU 😉 ️”, a fost mesajul scris de Dani Mocanu, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest