Cum l-a convins Justin Bieber pe Kanye West să nu divorțeze de Kim Kardashian

 

De când s-a înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale din America, rapper-ul Kanye West a făcut o serie de afirmații șocante, atât din viața lui, cât și din mariajul cu Kim Kardashian. Artistul a dezvăluit că de doi ani tot încearcă să divorțeze de mama copiilor săi, însă nu a reușit până acum. În drama lor a intervenit și Justin Bieber care l-a convins pe Kanye West să lase garda jos și să împace cu Kim.

Imaginea de familie perfectă a lui Kim Kardashian a fost demontată rapid de dezvăluirile făcute de Kanye West. De când și-a pus în cap că vrea să devină președintele SUA, au ieșit la iveală detalii șocante din intimitatea familiei rapper-ului: de la problemele mintale ale lui, fiind diagnosticat cu tulburare bipolară, până la neînțelegerile din mariajul cu Kim Kardashian.

Mai mult de atât, Kanye s-a mutat la ferma lui din Wyoming, departe de lume, unde a încercat să se focuseze pe cariera lui. Iar decizia de a se muta a fost cauzată de discuțiile în contradictoriu pe care le-a avut cu soția sa.

În această perioadă, izolarea lui a fost totală, dat fiind că în ciuda încercărilor lui Kim de a-l contacta și de a rezolva problemele dintre ei, Kanye nu a vrut să răspundă nici la telefoane, nici la mesaje.

A intervenit Justin Bieber

Pentru că divorțul părea iminent, Justin Bieber a zburat personal la ferma din Wyoming acolo unde rapper-ul s-a refugiat departe de ochii lumii și l-a determinat să ajungă la sentimente mai bune față de Kim.

Deoarece și Justin Bieber se confruntă cu depresia și cu gestionarea nervilor, Kanye West a putut să îl asculte, fără să se simtă judecat, motiv pentru care la începutul acestei săptămâni, el și soția sa au reușit să se întâlnească pe teren neutru și să discute despre problemele pe care le au.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest