Cum l-a cunoscut Alina Ceușan pe soțul ei. Dezvăluiri din intimitatea cuplului: “E rupt dintr-un film”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Și chiar dacă toată lumea a avut ocazia să o descopere mai bine după ce a participat în competiția “Asia Express”, alături de cea mai bună prietenă a sa, nu mulți sunt cei care îl cunosc pe cel care o susține zi de zi, indiferent de orice!

“E genul de băiat brunet, înalt, frumos, de te uiți după el pe stradă că nu ai cum să nu o faci. Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lăsat lejer într-o parte. Nu există zi fară să mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film. I se potrivește vara perfect și l-am găsit pe o plajă: Raul” scria Alina Ceușan pe blog-ul său, în urmă cu șapte ani.

Îndrăgostită până peste cap de Raul, Alina își scria emoțiile pe blog în martie 2013 povestind experiența pe care a trăit-o atunci. De mai bine de șapte ani, Alina Ceușan parcă trăiește un vis alături de soțul ei, bărbatul care a cerut-o în căsătorie, nu o dată, ci de două ori. Dacă prima dată, frumoasa blondină era cerută de soție la Cluj, orașul natal, Raul a mai cerut-o încă o dată, la Veneția, într-un mod cu totul inedit, strecurându-i acesteia inelul în înghețata de pepene, pe care Alina o mânca în acea zi friguroasă de primăvară.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar evenimentul a fost unul, cu totul și cu totul, spectaculos. Chiar dacă job-ul blondinei implică multe călătorii și mult timp departe de soțul ei, legătura dintre ei este una indestructibilă. Și asta s-a întâmplat și când bloggerița era plecată în Asia Express, iar Raul a ținut să îi trimită un mesaj emoționant care a înmuiat-o de tot.

“Raul este foarte înțelegător. Știe ce implică meseria de blogger. Eu călătoresc destul de mult, sunt mult plecată de acasă, însă încercăm să le împăcăm pe toate” spunea în urmă cu ceva timp, Alina Ceușan pentru Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest