Cum l-a schimbat rolul de tătic pe Augustin Viziru. Dezvăluiri despre mama fetiței lui: „E greu”

 

Augustin Viziru a devenit tatăl unei fetițe perfect sănătoase, în urmă cu o săptămână. Și chiar dacă a fost pus pentru prima dată în rolul ăsta, actorul se descurcă excepțional, iar viața lui a luat o turnură incredibilă, de care a vorbit cu lux de amănunte. Mai mult de atât, Augustin a vorbit si despre iubita lui de 26 de ani, care i-a dăruit primul copil.

Rolul de tătic l-a schimbat radical și l-a responsabilizat pe Augustin Viziru, care acum se poate declara un bărbat extrem de fericit, mai ales după ce i s-a îndeplinit cel mai mare vis: de a deveni tată de fetiță: „Tata avea o colegă cu o fetiță mică. Când o vedea tata, înnebunea. Numai la el în brațe o ținea și vedeam dragostea aia și devotamentul.”, a spus Augustin, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult decât atât, Augustin Viziru a făcut dezvăluiri și despre mama copilului său, cea care l-a făcut un bărbat extrem de fericit. Actorul a mărturisit că își venerează partenera pentru devotamentul de care dă dovadă față de micuța lor.

„E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului.

În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie", a mai spus actorul, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest