Cum l-a schimbat rolul de tătic pe Codin Maticiuc. Dezvăluiri incredibile făcute chiar de fostul „Crai de Dorobanți”

 

Codin Maticiuc s-a transformat radical odată ce a devenit tătic pentru prima dată. Omul de afaceri a dezvăluit ce schimbări i-a adus noul rol în viață!

Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată în luna aprilie anului trecut. Omul de afaceri are o fetiță minunată, pe nume Smaranda, de care are mare grijă și căreia îi oferă absolut orice.

Deși era supranumit „Craiul de Dorobanți” datorită stilului de viață excentric, odată cu noul rol, Codin Maticic nu a mai făcut „cinste” apelativului și a devenit un bărbat de familie, care are grijă de familia sa.

Recent, omul de afaceri a publicat o serie de imagini pe instagram în care împingea căruciorul în care se afla fiica lui Smaranda, pe care o plimba pe drumurile de munte. Imaginile au venit însoțite de un mesaj amuzant, dar totuși, care conținea un sâmbure de adevăr.

”Vă jur că la un moment dat am fost foarte șmecher, la munte mergeam doar la Susai și de împins împingeam maxim o roabă cu vin”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui personală.

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, și mulți dintre aceștia i-au spus că îi stă mult mai bine în noua postură, decât în cea care l-a consacrat.

"Ești mult mai șmecher acum", "Ai cel mai de preț diamant: FAMILIA", "Alte vremuri.Dar acum eşti mai fericit cu ceea ce împingi.🤗", "Între timp ai devenit mai șmecher , nu orice are privilegiul de a împinge un căruț de bebe ❤❤❤", "Acum e smecheria !!! Lasa atunci cu fițe!!! ️", "Aveți o fetiță superbă", sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest