Cum l-a sedus Angelina jolie pe Brad Pitt când era căsătorit cu Jennifer Aniston: „S-a urcat în pat dezbrăcată”

 

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional, până când au decis să divorțeze în 2016. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Mr. and Mrs. Smith”, loc în care actrița și-a scos toate armele ca să îl seducă pe Brad, care încă era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Deși Brad Pitt nu a recunoscut niciodată că a înșelat-o pe Jennifer Aniston, susținând că s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare ale filmului „Mr. and Mrs. Smith”, însă niciodată nu s-a întâmplat nimic între ei, apropiații celor doi spun altceva.

Fostul bodyguard al actriței a dezvăluit că nu puține au fost episoadele în care i-ar fi prins pe Brad Pitt și pe Angelina sărutându-se. Mai mult de atât, bărbatul ar fi fost curierul pentru „bilețelele obraznice” pe care și le trimiteau între ei.

„[Angelina] și Brad râdeau și flirtau constant unul cu celălalt și se purtau ca doi copii cărora li se pusese pata unul pe celălalt, și era așa adorabil” a spus Mark Behar, fostul bodyguard al Angelinei.

Mai mult decât atât, și surse care au lucrat alături de cei doi actori la filmul „Mr. and Mrs. Smith” au oferit detalii șocante din spatele camerelor de luat vederi în timp ce se aflau pe platourile de filmare.

Într-una din scenele de sex pe care le-au jucat împreună, Angelina și-a scos lenjeria specială de culoarea pielii și a intrat în pat cu Brad Pitt dezbrăcată total.

„Până la urmă, și-a lăsat [lenjeria] și s-a urcat în pat cu el dezbrăcată. Este cel mai șocant lucru pe care ni-l amintim toți legat de acel film”, a zis sursa, după cum notează Mirror.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest