Cum lăsăm în urmă regretele? 3 pași esențiali

 

Mulţi îşi pun întrebarea: Dacă astăzi ar fi ultima zi pe Pământ, aş regreta ceva în viaţa mea?

Astfel, regretul a devenit cea mai puternică teamă pe care un om o poate experimenta, iar orice acţiune importantă din viaţa noastră este sponsorizată de teama de regrete. Ne putem învinge destul de uşor teama, deoarece aceasta nu se referă decât la necunoscut. Odată ce vom desluşi misterele acelui necunoscut, vom constata că teama nu a fost decât un sentiment artificial, chiar inutil.

Scapă treptat de centura de siguranţă din viaţa ta. 
Este, de cele mai multe ori, o oprelişte din a face lucruri măreţe. Dacă ne-am întreba mai des: Ce poate fi mai rău de atât?, mai mult ca sigur vom lua decizii mult mai uşor. 

Să exersăm mai des curajul. 
Ne gândim mult prea mult la ce o să creadă lumea despre noi dacă acţionăm într-un fel sau altul. Oamenii sesizează când cineva se străduieşte să fie pe placul lor şi explotează această slăbiciune a lor. Ca să fim fericiţi, trebuie să fim independenţi. Ca să fim independenţi, trebuie să ne debarasăm de ce o să creadă oamenii despre noi. 

Asumă-ţi mai hotărât deciziile și nu da vina pe ceilalți! 
Este ceva ce îţi poate aduce ceva bun în viaţă? Îţi doreşti cu adevărat acel lucru? Dacă răspunsul din interiorul inimii tale este da, atunci asumă-ţi acel risc şi fă ceea ce îţi doreşti. Unele dintre cele mai frumoase lucruri în viaţă vin atunci când te astepţi mai puţin, de unde te astepţi mai puţin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest