Cum le abuza Andrew Tate pe tinerele sechestrate. Mărturisirile făcute de o tânără obligată să facă videochat

 


Două tinere au vorbit despre chinurile prin care au trecut atunci când au fost abuzate violent de Andrew Tate. Milionarul a fost suspectat de abuz fizic și sexual în 2015, când a fost arestat, însă a fost lăsat liber de polițiștii din Marea Britanie. În urmă cu aproximativ 8 ani, cei doi frați dețineau o afacere cu videochat.

Andrew Tate reușea să le atragă în „plasă” pe tinere prin metoda loverboy. Milionarul le păcălea pe victime cu relația sau căsătoria, iar apoi se „trezeau” că erau obligate să facă videoclipuri pentru site-uri pentru adulți.

Una dintre tinere, Sally, susține că nu a fost ajutată de poliție în trecut, iar când a aflat că Andrew Tate a fost arestat a fost șocată. Victima susține că milionarul s-a folosit de controlul emoțional și fizic.

„Când am văzut că a fost arestat în România, am fost șocată și n-am știut cum să reacționez. Am plâns. Tot ce am citit e exact ce am declarat și eu la poliție, când poliția n-a vrut să mă ajute”, a mărturisit Sally, una dintre tinere, pentru VICE World News.

O altă victima, Helen, se teme că Andrew Tate va scăpa și de data aceasta, chiar dacă a fost arestat. Tânăra este dezamăgită pentru că polițiștii din Marea Britanie nu au oprit totul în urmă cu mai mulți ani.

„Sunt foarte frustrată din cauza acțiunilor poliției britanice, ar fi putut să-l oprească atunci și să nu ajungă să abuzeze la fel și femeile din România”, a spus Helen.

„Eu și altă fată ne trezeam dimineața cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”, a adăugat Sally pentru sursa citată mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest