Cum mai arată Xonia, după ce chipul ei a fost desfigurat de o problemă de sănătate! Imagini incredibile/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Xonia a trăit coșmarul vieții sale. A dispărut din showbiz, după ce a fost desfigurată de o afecțiune necunoscută. A șocat pe toată lumea cu aspectul ei. Avea toată fața umflată și a ajuns de nerecunoscut, iar noi am pus mâna pe imagini recente cu artista. Cum mai arată acum după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Sonia a șocat pe toată lumea. La finalul anului trecut după ce a apărut în public cu fața desfigurată. Artista era de nerecunoscut, iar toată lumea a criticat-o crezând că este rezultatul numeroaselor intervenții estetice.

În cadrul emisiunii „Răi da buni”, moderată de Mihai Morar, Xonia mărturisea că abia așteaptă să afle afecțiunea de care suferă, pentru a o trata și chiar dacă gurile răutăcioase nu au tăcut nicio clipă, artista a încercat să nu se lase afectată de critici.

 „Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. Este ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt curioasă și eu să văd despre ce este vorba. Am avut o problemă medicală. Am făcut niște analize. Între timp sunt foarte ok cu cum arăt. Eu nu înțeleg de ce lumea este deranjată de asta. Eu mă simt foarte bine. Lumea sare la concluzii fără să se documenteze.”

Xonia a trecut prin clipe grele la momentul respectiv, însă artista a revenit la chipul știut de toată lumea și este mai sexy ca niciodată. Mai mult de atât, cântăreața a început să se fotografieze, din nou, în cele mai provocatoare ipostaze!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest